Cevizli Ve Pesto Soslu Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Makarnayı üzerindeki tarife göre haşlayın. Suyunu iyice süzün. Pesto sosu, dövülmüş cevizi ve zeytinyağını bir tavaya aktarın. 2-3 dakika kısık ateşte pişirin. Tagliatellenin üzerine ekleyip, harmanlayın. Üzerine küçük kesilmiş acı biberleri serpin. Dilerseniz üzerine çok ince dilimlenmiş parmesan peyniri serperek, servis yapın.
Pesto Sosun Yapımı;
Yıkanmış fesleğen ve maydanoz yapraklarını ayırıp, blendere alın. İçine zeytinyağı, sarmısak ve dolmalık fıstık ilave edip blenderden geçirin. Pesto sosu ister sıcak ister soğuk olarak kırmız et, balık ve makarna ile servis edebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL