Peynirli Mantı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    HAMURU için unu derin bir kaba alın. Süt ve tuz ilave edip, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtün ve 20 dakika dinlenmeye bırakın. Dinlenen hamuru iki eşit parçaya ayırın ve her birini ince şekilde açın. Yufkaları 4 x 4 cm'lik kareler eklinde kesin. İçi için bir kasede rendelenmiş beyaz peynirle süzme yoğurdu karıştırın. Kare hamurların bir kenarına peynirli iç harçtan koyun ve üçgen şeklinde katlayın. Kaynayan tuzlu suda 10-15 dakika haşlayın ve servis tabağına alın. Üzeri için eritilmiş tereyağında toz kırmızıbiberi yakın. Nane serptikten sonra mantının üzerine gezdirin ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.