Erikli Crumble Tarifi: Tatlı Ekşi Eriklerin Kıtır Kıtır Hamurla Buluştuğu Nefis Lezzet! Pratik yapımı ve fırından çıkan mis gibi kokusuyla bu crumble, tatlı krizlerinize mükemmel bir çözüm olacak.
Erik dolgusu için erikleri iyice yıkayın. Yıkanan erikleri kurulayarak irice dilimleyin. Üzerine toz şeker, limon suyu ve mısır nişastası ilave ederek karıştırın. Bu karışımı fırına dayanıklı bir kaba eşit şekilde yayın.
Crumble için un, esmer şeker, yulaf ezmesi ve tuzu bir kapta karıştırın. Soğuk tereyağını ekleyin ve parmak uçlarınızla ufalayarak, kırıntılı bir hamur elde edin.
Hazırladığınız crumble karışımını eriklerin üzerine eşit şekilde dağıtın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üstü altın rengi alana kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.