Pişmeyen Puding
Arnica ile ‘Burçlar Sofrada’ video serisinin ikincisi, Terazi Burcu. Turkuvaz Medya Dergiler Genel Müdürü Yasemin Gebeş ve yemek danışmanımız Pelin Bozkurt Bilgiç’in bu burcun mutfak alışkanlıkları, damak zevki üzerine sohbetini, sağlık ve lezzet ikilisinin ayrılmaz bir bütün olabileceğini gösteren nefis bir tarif tatlandırıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Avokadoların içlerini kaşık yardımı ile çıkarıp çekirdek yataklarını alın. Muzların kabuklarını soyup gelişigüzel dilimleyin.
-
2
Avokado ve muzu Arnica blender yardımı ile püre haline getirin. Üzerine kakao ve bal ilave edip yeniden çekin.
-
3
4 adet servis kasesine böğürtlen ve ahududuyu paylaştırın. Üzerlerine avokadolu karışımı pay edin.
-
4
Hindistan cevizi, Antep fıstığı, böğürtlen, ahududu ve gül yaprakları ile süsleyip servis yapın.
AKLINIZDA BULUNSUN
Vaktiniz varsa pişmeyen pudingi süslemeden önce buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Sürenin sonunda süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri