Bir tencereye süt, kabak püresi, irmik, toz şeker ve zerdeçalı alın. Orta ısıda sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında altını kısın. Kıvam alana kadar karıştırarak pişirmeye devam edin.
Kıvamını alan tatlıyı ocaktan alıp, önceden ıslattığınız kaselere eşit şekilde paylaştırın. Oda sıcaklığına gelince tatlı kaselerini buzdolabında 30 dakika
bekletin.
Üzeri için kabak püresini, bal ve tarçın ile karıştırın. Soğuyan tatlıları kaselerden ters çevirerek servis tabaklarına alın. Hazırladığınız kabak püresi karışımını tatlıların üzerine dökün. Aronya, susam ve dilerseniz başka taze meyveler ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.