Baharatlı Kum Midyesi

Baharatlı Kum Midyesi

Denizlerin taptaze lezzetlerini baharatların enerjisiyle buluşturan baharatlı kum midyesi, hem gözleri hem de damakları şımartıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tereyağı ve iyice yıkanmış midyeleri geniş bir tavaya alın. Orta hararetli ateşte kabukları açılıncaya dek soteleyin. Küp doğranmış soğan ve tuzu ekleyip, soğanlar pembeleşinceye dek soteleyin.Sütü ilave edip, 2 dakika karıştırarak pişirin. Ocaktan alın ve kıyılmış maydanoz-kereviz sapı ve karabiber ekleyin. Limon suyunu ekleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...