Vücut direncini artıran barbunya, enerji vermesi ve uzun süre zinde hissettirmesiyle de mutfaklarda sık sık pişirilen tarifler arasındadır. İşte size hafif tarifi ve besleyiciliğiyle barbunyalı fasulye tarifi
Tencereye aldığınız zeytinyağında yemeklik doğranmış soğan ve kıyılmış sarmısağı soteleyin. Kabukları soyulup küp doğranmış domates ve kesmeşekeri ilave edip karıştırın.
Ayıklanmış ve ortadan ikiye kırılmış fasulye ile barbunyayı katın. Tuzunu ayarlayıp, üzerine çıkacak kadar su ekleyin. Tüm malzemeyi şöyle bir karıştırıp tencerenin kapağını kapatın.
5 dakika harlı sonra kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin. Sıcak, ılık veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.