Bayat Ekmek Köftesi
Klasik bir Türk lezzeti, israfı önleyen harika bir seçenek! Bayat ekmeklerinizi değerlendiren bu köfte, baharatlı ve yumuşak iç harcıyla sofranıza nefis bir tat sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir adet bayat ekmeği hafifçe ıslatıp elinizle ufalayın. Yumurta, galeta unu, ezilmiş beyaz peynir veya rendelenmiş kaşar peyniri, maydanoz, dereotu, soğan, tuz, karabiber, kimyon ve kırmızı biberi iyice yoğurun. Harçtan yuvarlak toplar yaparak sıvıyağda kızartın. Sıcak veya ılık olarak servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL