Sofra
Ege'nin taze ve vitamin deposu otlarını topladık ve sizler için ortaya enfes bir meze çıkardık. Afiyet olsun!

4-6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Kolay

MALZEMELER

    Yarım demet karışık Ege otları

    3-4 adet közlenmiş patlıcan

    3 diş sarımsak

    1 adet közlenmiş kapya biber

    1 yemek kaşığı süzme yoğurt

    1 yemek kaşığı üzüm sirkesi

    Yarım su bardağı zeytinyağı

    2-3 yemek kaşığı ufalanmış bayat ekmek

    1 adet limonun suyu

    Yeteri kadar taze çekilmiş karabiber ve tuz

    SERVİS İÇİN

    Kızarmış ekmek

Patlıcanların ve sarımsakların kabuklarını soyun.

Tuz ve limon suyu hariç geriye kalan tüm malzemeyi blender'a alıp iyice karıştırın.

Tuz ve limon suyunu damak zevkinize göre ayarlayın. Kızarmış ekmeklerin üzerlerine sürüp servis yapın.