Hardal Soslu Karides

Taze karidesler, zengin ve baharatlı hardal sosuyla buluşarak lezzet dolu bir deneyim sunuyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kabın içinde hardal, mayonez ve zeytinyağını karıştırın. Daha sonra içine sirke ve limon suyunu ilave edin. Akışkan bir sos elde edene kadar iyice karıştırın.
  • 2
    Karidesi konyakla birlikte sosa ilave edin ve tekrar karıştırdıktan sonra servis tabağına alın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpin ve buzdolabında 1 saat beklettikten sonra soğuk olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.