Kuru domatesleri dörde bölüp sıcak suda 10 dakika bekletin ve süzün. Ayçiçek yağı bir tavaya alın. Üzerine küp doğranmış hellim peynirini ilave edin ve kızartın. Fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine çıkarın.
Tereyağını başka bir tavaya alıp, üzerine karides, kurutulmuş domates, tuz, karabiber ve toz kırmızı biber ekleyip birlikte soteleyin. Ocaktan alıp, üzerine kızarmış hellim peyniri ve yapraklarına ayrılmış kişniş ilave ettikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.