Sebzeleri tuzlu suda püre haline gelinceye kadar ayrı ayrı haşlayın. Tel süzgeçten geçirip ayrı kaplara alın. Derin bir kaba krema, yumurta, tuz ve karabiberi koyup iyice çırpın. Hazırladığınız karışımı sebzelere paylaştırıp karıştırın.
Dilediğiniz formda bir kabın dibine streç film serin. Sebze karışımlarından birini döküp dolapta 1 saat bekletin. 1'er saat arayla diğer sebzelere de aynı işlemi uygulayın. Karidesleri tuzlu suda 5 dakika haşlayıp süzün. Dolapta bir gece beklettiğiniz sebzeli terini dilimleyip karideslerle servis tabağına alın. Akdeniz yeşilliği ile servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.