Midye Dolması

Akşam yemeklerinizin yanına çok yakışacak meze. Midye dolma tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle ince kıyılmış soğanı ayçiçek yağında kavurun. Daha sonra dolmalık fıstığı ilave edip, kavurmaya devam edin. Pirinci ve kuş üzümünü ekleyin. Bir-iki kez karıştırıp, baharatları ve tuzu ilave edin.
  • 2
    Daha sonra iç malzemesini ocaktan alın. Ayrı bir yerde midyeleri hafifçe haşlayın. Her bir iç midyeyi, bir miktar dolma içiyle karıştırıp, midye kabuklarının içine doldurun. Yeşillikle ve limonla servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.