Pitepalt(Sosisli patates topları)
Misafirleriniz için yapabileceğiniz lezzetli bir atıştırmalık tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Rendelenmiş patates, un, karabiber ve tuzu karıştırın. Elinizi unlayarak patates karışımından mandalina büyüklüğünde bezeler koparın. Elinizde yuvarlayıp, ortalarını parmağınızla açın.
-
2
Dilimlenmiş sosisleri ortalarına yerleştirip, yuvarlayın. Ayrı bir kapta suyu kaynatıp, patates toplarını haşlayın. Patatesleri süzgeçle alıp servis tabağına yerleştirin. Üzerine yaban mersini reçeli gezdirin. Göbek marul ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL