Salatalık Turşusu

Sofranıza ferah bir esinti getirin; taptaze salatalık turşusunun ekşi dokunuşu, geleneksel lezzeti modern bir şıklıkla buluşturuyor!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    2 litre suda kaya tuzunu iyice eritin. Bu suyu bir gece dinlendirin.

  • 2

    Salatalıkları yıkayın ve sularının süzülmesi için bir süzgeçte bekletin. Daha sonra, içlerine suyun geçmesi için büyük bir iğneyle birkaç yerinden delin.

  • 3

    Salatalıkları diklemesine kavanoza yerleştirin. Aralarına ayıklanmış sarımsakları ekleyin.

  • 4

    Bir gece beklemiş tuzlu suya 2 su bardağı üzüm sirkesini ilave edin ve karışımı kavanoza doldurun.

  • 5
    Üzerine kereviz saplarını ekleyin. Kavanozun kapağını sıkıca kapatın. Serin bir yerde 1 hafta bekletin. 1 hafta sonunda salatalık turşusunu tüketebilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.