Şalgam Sulu Kısır

Hem maliyetinin düşük olması hem de yapımının kolay olması tercih nedenlerindendir kısırın. Nefis yemek tarifleri konusunda en güzel, kolay ve pratik kısır tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Bulguru şalgam suyu ile birlikte tencereye alın. Yumuşayana kadar pişirip ocaktan alın.

  • 2

    Daha sonra ılınmaya bırakın. Ilınınca kalan malzemeyi üzerine ilave edin ve harmanlayın.

  • 3

    Sos için tüm malzemeyi iyice çırpın. Kısırın üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.