Zencefilli Balıklı Pirinç Topları

Zencefilin taptaze aromasıyla zenginleştirilmiş balıklı pirinç topları
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pirinci ılık suda 2 saat bekletin. Taze soğanı incecik kıyın. Pirinç hariç, tüm malzemeyi robottan geçirin. Elinizle hamurdan ceviz iriliğinde toplar yapın. Pirinci iyice süzüp, bir tepsiye yayın. Balık toplarını pirincin üzerinde yuvarlayın ve her yerine pirincin yapışmasını sağlayın. Pirinç toplarını buharda pişiricide 20 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL