Japon Omleti (Tamagoyakı)

Japonlara ait bu omlet tarifini mutlaka denemelisiniz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurtaları derin bir kapta çırpın. Teriyaki sos, toz şeker ve tuzu ekleyerek bir miktar daha karıştırın. Tavanızı yağlayarak omlet karışımınızdan bir kahve fincanı kadar kısmını tavaya alın.
  • 2
    Tavadaki omlet hafifçe piştiğinde dikkatlice birkaç kez katlayarak rulo şeklinde sarın ve tavanın kenarına alın. Tavaya bir fincan daha omlet karışımından ekleyin.
  • 3
    Bu parça da piştiğinde diğer parçadan başlayarak yine birkaç kez katlayın. Omlet karışımının tamamı bitene kadar katlayarak pişirmeye devam edin.
  • 4
    Karışımın tamamını aynı şekilde pişirdikten sonra elde ettiğiniz büyük rulo parçasını, 1-2 parmak kalınlığında dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.