Sahanda Otlu Yumurta

Bütün bir haftanın yoğunluğundan sonra iftar keyfinize eşlik edecek, ekmek bandıra bandıra yiyeceğiniz sahanda otlu yumurta tarifi…

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    İnce doğranmış ıspanağı zeytinyağı ile birlikte tavaya alıp kavurun. Kurutulmuş domates, fesleğen, Frenk soğanı ve biberi incecik doğrayıp tavaya ekleyin.

  • 2

    Peyniri katıp karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Porsiyonluk sahanlara zeytinyağı sürün. Ispanaklı karışımı ortalarında çukur olacak şekilde sahanlara pay edin.

  • 3

    Çukurlara yumurtaları kırın. Sahanların üzerini pişirme kağıdı ile gevşekçe kapatın.

  • 4

    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Pişirme kağıtlarını alıp üzerlerine karabiber serpin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.