Tereyağını eritip, süt, zeytinyağı, limon suyu ile karıştırın. Başka bir kapta un, kabartma tozu, tuz ve şekeri harmanlayın. Hamurun kabarmasını engellememek için çok hafif karıştırarak sıvı malzemeleri kuru karışıma ekleyin. Yumurta beyazlarını iyice çırpın ve dikkatlice hamura ekleyin.
Tavaya çok ince zeytinyağı sürün ve ısıtın. Hamurdan bir çorba kepçesi alıp tavanın ortasından akıtın. Tavayı hafif sallayıp hamurun eşit dağılmasını sağlayın. Önlü arkalı kızartın. Hamur bitene kadar işlemi tekrarlayın. Dilediğiniz şekilde süsleyin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.