Mini Krepler

Mini Krepler

Minik boyutlarda, büyük lezzet! Yumuşacık ve puf puf mini krepler, hem tatlı hem de tuzlu seçeneklerle sofralarınızı süslüyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Krep için, bir buçuk çay bardağı süte yarım çay bardağı ayçiçek yağı, 1 adet yumurta, 3 çorba kaşığı tepeleme un ve 1 çay kaşığı tuz koyup çırpın. Yapışmaz yüzeyli küçük bir tavaya krep hamurundan kepçe ile dökün. Krebin bir yüzü pişince, çevirerek diğer yüzünü de pişirin.
  • 2
    Hamur bitene kadar işleme devam edin (toplam 15 adet krep çıkarabilirsiniz). 3 adet krebi, yarısı birbirinin üzerine gelecek şekilde yan yana dizin. Birkaç mantarı küçük doğrayıp, ayçiçek yağında soteleyin.
  • 3
    1 adet közlenmiş kırmızı biber ve ıspanakları kreplerin üzerine yerleştirin. Krepleri rulo yapın ve ikiye keserek tabağa yerleştirin. Kalan kreplere de aynı işlemi uygulayıp, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...