Krema için un, su, toz şeker, yumurta ve limon suyunu derin bir kaba alıp, mikser yardımıyla çırpın. 1 adet limonun rendelenmiş kabuğunu ilave edip çırpma teli yardımıyla çırpın.
Tencereye alıp, sürekli karıştırarak kıvam alana dek pişirin. Porsiyonluk çember kalıp yardımıyla pandispanyadan iki parça çıkarın. Daha sonra her parçayı enlemesine ikiye kesip 4 parça elde edin.
2 adet çember kalıbı iki farklı servis tabağının ortasına yerleştirin. Tabanlarına 1'er adet pandispanya koyup, üzerine muhallebiyi pay edin. İkinci kat pandispanyayı koyup kenara alın.
Çarkıfelek jölesi için çarkıfelekleri enlemesine ikiye kesip, içlerini tatlı kaşığı yardımıyla çıkarın ve tavaya alın. Üzerine toz şeker ilave edip, karıştırarak 2 dakika pişirin.
Mısır nişastası ve dövülüp un haline getirilmiş damla sakızı ekleyip kıvam alana dek karıştırarak pişirin. Tavayı ocaktan alıp, ılınana dek karıştırarak havalandırın.
Daha sonra pandispanyaların üzerlerine pay edip, buzdolabının alt rafında soğuyana dek dinlendirin. Çember kalıpları çıkarıp, pastaları arzuya göre Frenk üzümü ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.