Çizgili Pasta

Çizgili pasta, sofralarınıza renk katacak lezzetli ve hafif bir pasta tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Pudingi, su ve sütle birlikte kısık ateşte pişirin. Koyulaşınca tereyağını ilave edin. Ilınmış pudingden, bisküvilerin üzerine sürün. 1 adet sade ve 1 adet kakaolu olmak üzere bisküvileri arka arkaya dizip, dik olarak dikdörtgen bir tepsiye yerleştirin.
-
2
Kalan pudingi de üzerine yayın. 1 gece dolapta bekletin. Ertesi gün üzerine kakao serpin. Verev şeklinde dilimleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL