Muzlu pastacı kreması için sütü bir sos tavasına alıp kaynatın. Şekerin yarısını içine ekleyip ocağı orta ateşe alın. Bir kapta kalan şeker, mısır nişastası ve yumurta sarılarını çırpın. Bu karışımı da sos tavasına ekleyin. Kısık ateşte 3-5 dakika kadar sürekli karıştırarak kıvam aldırıp ocaktan alın. Muzları ezip ekleyin. Vanilya özütü ve tereyağını katın. Sürekli karıştırarak hem kremayı oda sıcaklığına düşürün hem de pürüzsüz bir kıvama
getirin.
Orta boy kelepçeli ve yuvarlak kek kalıbının içine dili bisküvilerini dizin. Kalan kedi dillerini tek tek sütlü kahveye batırarak bir zemin oluşturun. Üzerine
pastacı kremasından koyun. Aynı şekilde önce sütlü kahveye batırılmış kedi dili sonra krema koyarak iki kat çıkın.
Buzdolabından çıkardığınız pastanın kelepçeli kalıbını açın. Kedi dillerinin etrafından şık bir kurdele bağlayın. Üzerine marshmallow, çilek ve muz dilimleri koyun. Pudra şekeri serpip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.