Baharatlı Pilav

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pirinci 30 dakika ılık suda bekletin. Süzdükten sonra 3-4 defa yıkayın. Zeytinyağında yemeklik doğranmış
    soğanı pembeleşene kadar kavurun. İçine pirinç, kimyon, rezene tohumu, sarımsak, hardal,
    karanfil, kesme şeker, kişniş, badem, tuz, karabiber katıp iyice karıştırın. Sıcak suyu ilave edip
    tencerenin kapağını kapatın. Su kaynadıktan sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Piştikten sonra üzerine tereyağını koyun. Demlendikten sonra karıştırıp, sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.