Pirinci yarım saat sıcak suda dinlendirin. Tereyağını bir tencerede eritip, kıyılmış pırasa ekleyin ve hafifçe kavurun. Dolmalık fıstık ve kıyılmış mantar ilave edip 2 dakika kavurun. Badem, kuş üzümü ve suyu süzülmüş pirinç ekleyip 2 dakika karıştırarak kavurmaya devam edin. Üzerini bir parmak geçecek kadar sıcak su, karabiber ve yenibahar ekleyin. Tuzunu ayarlayıp, pilav suyunu çekene dek pişmeye bırakın. Ocaktan alıp, üzerini kağıt havlu ve tencerenin kapağı ile kapatıp 5 dakika dinlendirin. Ilık olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.