Jöle Şekerlemeler

Renkli ve tatlı bir eğlence! Her lokmada meyve tadı ve yumuşaklıkla dolu bu jöle şekerlemeler, tatlı krizlerinize mükemmel bir çözüm
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Jölelerin her birini iki buçuk çay bardağı sıcak suda eritip iki buçuk çay bardağı soğuk su ekleyip karıştırın (eğer pakette farklı bir ölçü varsa jöleyi paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın).
- 2
Hazırladığınız çilekli ve limonlu jölelerden istediğinizi buz kalıplarına, istediğinizi düz bir zemine dökerek buzdolabına yerleştirin ve 3 saat bekletin. Düz zemine yaydığınız jöleye kurabiye kalıplarıyla şekil verin.- 3
Buz kalıplarından çıkardığınız ve kalıpla şekillendirdiğiniz jöle şekerlemelerini toz şekere bulayarak servis yapın. - 2
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL