Elma Sirkesi

Elma Sirkesi: Her damlada doğal şifa ve tazelik! Ev yapımı lezzetle sağlığınıza sağlık katın.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Elmaları iyice yıkadıktan sonra kabuklarını soymadan sekize bölün.

  • 2

    Daha önce sterilize edilmiş cam kavanozun dibine bir miktar elma parçalarını yerleştirin.

  • 3

    Üzerine bulgur, ekmek ve tuzu ekleyin. Kalan elma dilimlerini kavanoza doldurun.

  • 4

    Üzerine doğal elma sirkesi, bal ve suyu ilave ederek kavanozu doldurun.

  • 5

    Kavanozun ağzını tülbent veya havlu kağıt ile kapatın ve lastik ile sabitleyin.

  • 6

    Kavanozu karanlık ve serin bir yerde dört ay boyunca bekletin. Sürenin sonunda sirkeyi süzün ve 1.5 ay daha bekletin. Bu sürenin ardından ev yapımı elma sirkesi kullanıma hazır hale gelecektir.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.