Ayıklanmış bamyayı kızgın ayçiçek yağında kızartın ve süzülmesi için kağıt havlu üzerine alın. Küp doğranmış havuç ve sivri biberi kızartın. Yağını süzdürdükten sonra bir kaseye alın. İçine bamya, küp doğranmış domates, yer fıstığı ve ince kıyılmış sarımsağı ekleyin.
Ayrı bir kapta zeytinyağı nar ekşisi veya limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırıp bamya salatasının üzerine gezdirin. Bütün malzemeyi karıştırın. Tatların birbiriyle özleşmesi için buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.