Aşurelik buğdayı akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar soğuk su ilave edin. Yumuşayana kadar haşlayın ve geniş bir tabağa alın. Soğanı piyazlık, kırmızı biberi halka, sarı biberi jülyen, sivri biberi verev doğrayan. Kiraz domatesleri dörde bölün. Salatalığı ince doğrayın. Dereotunu kıyın. Tüm sebzeleri buğdayın üzerine ilave edip, harmanlayın ve servis tabağına alın. Küçük bir kapta zeytinyağı, nar ekşisi, tuz, karabiber ve kimyonu karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.