Maş Fasulyeli Narlı Salata

Besleyici maş fasulyesi, taptaze nar taneleri ve hafif sosuyla bu salata, sağlıklı sofraların vazgeçilmezi olacak! Hem doyurucu hem de hafif bir tarif için keşfedin.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Maş fasulyesini bir gece önceden suda bekletin. Ertesi gün yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanmış fasulyenin suyunu süzüp soğuması için kenara alın.
-
2
Kırmızı, sarı ve yeşil biberleri irice doğrayın. Büyük bir salata kasesine haşlanmış maş fasulyesini alın. Üzerine doğranmış biberleri, nar tanelerini, haşlanmış nohudu ve mikro filizleri ekleyin.
-
3
Sos için küçük bir kasede zeytinyağı, limon suyu, karabiberi ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız sosu salataya ilave edin. İyice karıştırın. Lime dilimleri ile süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL