Maş Fasulyeli Narlı Salata

Maş Fasulyeli Narlı Salata

Besleyici maş fasulyesi, taptaze nar taneleri ve hafif sosuyla bu salata, sağlıklı sofraların vazgeçilmezi olacak! Hem doyurucu hem de hafif bir tarif için keşfedin.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Maş fasulyesini bir gece önceden suda bekletin. Ertesi gün yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanmış fasulyenin suyunu süzüp soğuması için kenara alın.
  • 2
    Kırmızı, sarı ve yeşil biberleri irice doğrayın. Büyük bir salata kasesine haşlanmış maş fasulyesini alın. Üzerine doğranmış biberleri, nar tanelerini, haşlanmış nohudu ve mikro filizleri ekleyin.
  • 3
    Sos için küçük bir kasede zeytinyağı, limon suyu, karabiberi ve tuzu karıştırın. Hazırladığınız sosu salataya ilave edin. İyice karıştırın. Lime dilimleri ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...