Patatesleri yıkayıp kabuklarını soyun. Daha kuşbaşı doğrayın ve tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ve bir tutam tuz ekleyerek yumuşayana dek pişirin. Suyu süzüp soğumaya bırakın.
Diğer taraftan cevizi ve maydanozu ince, soğanı piyazlık doğrayın.Kornişonu halka, kırmızı biberi küp doğrayın. Soğuyan patatesi servis kabına alın. Üzerine ceviz, soğan, maydanoz, kornişon ve kırmızı biberi ekleyip harmanlayın.
Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu küçük bir kapta karıştırın. Salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.