Maş fasulyesini 1 gece önceden ıslatın. Ertesi gün süzüp yıkayın. Üzerini 3-4 parmak geçecek kadar su ekleyip, orta ateşte haşlayın. Süzüp geniş bir kaseye alarak soğutun.
Enginarları bir tencereye alıp, üzerini geçecek kadar su ve 1 yemek kaşığı limon suyu ekleyerek yumuşayıncaya kadar haşlayın. Domatesleri ikiye bölün. Haşlanan enginarları süzüp küp doğrayın. Enginar, domates, maydanoz, nane ve dereotunu karıştırıp maş fasulyesine ekleyin.
Üzerine zeytinyağı, tuz ve kalan limon suyunu gezdirip maş fasulyesini ezmeden tekrar karıştırın ve servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.