Öncelikle sirke ve balı karıştırıp kenara alın. Mantarları ince doğrayıp, üzerine 1 su bardağı kaynar su döktükten sonra kenara alın. Bezelyeleri 4 su bardağı karbonatlı ve tuzlu suda 20 dakika haşlayıp süzün.
Bulguru temizleyip yıkayın ve 2 su bardağı suda yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp akan sudan geçirin. Mantarları sudan alın. Ancak suyu dökmeyin. Bezelye ve bulguru servis tabağına alın.
Üzerine mantarları ekleyin. Limon suyu, ayçiçek yağ, soya sosu, sirkeli karışım, mantarları beklettiğiniz sudan 2 yemek kaşığı, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Arzunuza göre süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.