Pirinç Salatası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Basmati pirinci 2 çorba kaşığı zeytinyağında hafif kavurun. Tuz, karabiber ve suyu ilave edip, kısık ateşte pirinç yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra 15 dakika demlenmeye bırakın. Demlendikten sonra geniş bir kaseye alın. İçine piyazlık doğranmış kırmızı soğan, sarımsak, küp doğranmış kırmızı biber ve ince kıyılmış taze kişnişi ilave edip karıştırın. Soya sosu, susam yağı, 2 çorba kaşığı zeytinyağı, kekik, limon suyu ve rendelenmiş kabuğu, köri ve semizotu yaprağını da ekledikten sonra bütün malzemeyi karıştırın. Tatların birbirine geçmesi için buzdolabında yarım saat beklettikten sonra servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.