Sonbahar Salatası

Sonbahar Salatası: Mevsimin en taze renkleri ve lezzetleriyle, her lokmada doğanın armonisini keşfedin!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabağı boydan dörde kesip içini temizleyin. Kavun dilimi gibi şekil verin. Yeşil acorn kabağın içi sarı ve etli olup fırında çok çabuk ve güzel pişer.
-
2
Kabağı fırınlamak için zeytinyağı, sarımsak tozu ve tuzu karıştırıp kabak dilimlerine sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kabaklar yumuşayana
kadar ama formunu kaybetmeden 15 dakika pişirin. Soğumaya bırakın. -
3
Marul ve lahanayı doğrayıp zeytinyağı, tuz ve mandalina suyu ile harmanlayın. Kabakları servis tabağına alıp içlerine salatayı pay edin. Nar serpip servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL