Kabağı fırınlamak için zeytinyağı, sarımsak tozu ve tuzu karıştırıp kabak dilimlerine sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kabaklar yumuşayana
kadar ama formunu kaybetmeden 15 dakika pişirin. Soğumaya bırakın.
Marul ve lahanayı doğrayıp zeytinyağı, tuz ve mandalina suyu ile harmanlayın. Kabakları servis tabağına alıp içlerine salatayı pay edin. Nar serpip servis edin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.