Sonbahar Salatası

Sonbahar Salatası: Mevsimin en taze renkleri ve lezzetleriyle, her lokmada doğanın armonisini keşfedin!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabağı boydan dörde kesip içini temizleyin. Kavun dilimi gibi şekil verin. Yeşil acorn kabağın içi sarı ve etli olup fırında çok çabuk ve güzel pişer.
  • 2
    Kabağı fırınlamak için zeytinyağı, sarımsak tozu ve tuzu karıştırıp kabak dilimlerine sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kabaklar yumuşayana
    kadar ama formunu kaybetmeden 15 dakika pişirin. Soğumaya bırakın.
  • 3
    Marul ve lahanayı doğrayıp zeytinyağı, tuz ve mandalina suyu ile harmanlayın. Kabakları servis tabağına alıp içlerine salatayı pay edin. Nar serpip servis edin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.