Taze patatesleri iyice yıkayın. Kabuğunu soymadan derin bir tencereye alın. Üzerine 2 parmak geçecek kadar su ilave edin. Orta ateşte haşlayın. Suyunu süzüp 4'e bölün.
Mor soğanı yarım ay doğrayıp yarım çay kaşığı tuzla ovun. Başka bir tavayı ocağa alın. Çok ince, küp doğranmış tavuğu yağsız tavada soteleyin. Sos için tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
İnce kıyılmış kale yaprağı, patates ve mor soğanı hazırladığınız sos ile harmanlayın. Salatayı servis tabağına aktarın. Izgara tavuğu ilave edin ve servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.