Biberleri halka halka doğrayıp bir tavaya alın. Zeytinyağında 2-3 dakika, karıştırarak soteleyin. Tavuk etini küp küp doğrayın. Tavaya ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etini, rengini değiştirene kadar pişirin. Marulu yıkayıp suyunu süzün.
Marulu 1 cm genişliğinde, soğanı incecik kıyın ve karıştırın. Derin bir servis tabağına alın. Üzerine tavadaki tavuklu malzemeyi yayın. 1 yemek kaşığı mısırı ve kiraz domatesleri üzerine atın. Limon suyu ve tuz ekleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.