Çoban Peynirli Sandviç
Sağlıklı ve pratik bir sandviç tarifi arıyorsanız bu tarif tam size göre. Sebzelerle lezzetlendirilmiş zengin besin değerine sahip çoban peynirli sandviç tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabakları iyice yıkayıp kurulayın. Patatesin kabuğunu soyun. Bu iki sebzeyi ince dilimleyin. Fırın tepsisine dizip üzerine zeytinyağı sürün.
-
2
Pul biber, karabiber ve kuru nane serpip sebzeleri 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Ekmekleri enine iki parçaya kesin.
-
3
Kesik yerleri üste bakacak şekilde fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine hafifçe su serpip sıcak fırında ısıtın. Fırından alıp kesik yerlerine tereyağını sürün.
-
4
Alt parçanın üzerine sırasıyla közlenmiş kırmızı biber, kabak dilimleri, dilimlenmiş çoban peyniri, patates dilimleri ve hindi füme yerleştirin. Üzerlerine diğer ekmek parçalarını kapatıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri