Tako Sandviçleri

Tako Sandviçleri

Taptaze ve lezzet dolu bir deneyim! Tako sandviçleri, tatlı ve tuzlu malzemelerin mükemmel uyumuyla hazırlanan nefis bir atıştırmalık veya öğün alternatifi sunar.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Zeytinyağını kızdırıp yemeklik doğradığınız soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine, soyulup küp doğranmış domatesleri ve kıyılmış sarımsakları ekleyip 2-3 dakika daha kavurun. Haşlanmış barbunya, toz şeker ve tuzu da tencereye ilave edin.
  • 2
    Üzerine suyu ekleyip, suyunu çekinceye kadar pişirin. Barbunya soğuduktan sonra üzerine ince kıyılmış taze soğanları ve maydanozu ilave edip karıştırın. Hazırladığınız harcı tako kabuklarına paylaştırın.
  • 3
    Portakalın kabuğunu soyup beyaz kısımlarını çıkarın ve uzun şeritler halinde doğrayın. Kırmızı biberi de aynı şekilde doğrayın. Bebek mısırları boylamasına ikiye bölün. Tako sandviçlerini portakal kabuğu, kırmızı biber ve bebek mısırla süsleyerek servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...