1KEREVZLER soyun ve dilimleyin.Kararmalarını önlemek için limonlusuya koyun. 3 adet kerevizin yesil saplarını 1 cm uzunlugunda kıyın. Soganıince halka seklinde dograyın.
2 Kerevizi limonlu sudan alıp tencereyeyerlestirin. Üzerine kereviz sapı,sogan, 2 adet mandalinanın suyu, ezilmissarmısak ve zeytinyagının yarısınıekleyin. 10 dakika soteleyin. Kalan 4 adet mandalinayı kabuklarıyla birliktedilimleyin ve tencereye ekleyin. Kalanzeytinyagı, bal, hardal tohumu ve 1 subardagı sıcak suyu üzerine gezdirin.Tuzunu ayarlayıp, tencerenin kapagınıkapatın ve kısık ateste pismeye bırakın.
3 Kerevizler yumusayınca dilimlenmisarmudu üzerine ekleyin. Armut vekereviz yumusayana dek pisirin. Soguduktansonra maydanozla süsleyerekservis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.