Arpacık Soğanlı Tartölet

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ARPACIK soğanların kabuklarını soyun. Daha sonra bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ekleyin ve 15 dakika haşlayın. Süzüp sudan alın. Tereyağını bir tavada eritin. Üzerine arpacık soğanları ve tozşekeri ekleyip, renkleri hafifçe pembeleşene dek sote edin. Kıyılmış taze soğan, tuz ve karabiber ilave edip, birkaç dakika daha sote edin. 4 adet küçük tartölet kalıbının içine yağlı kağıt serin. Soğanlı karışımı paylaştırın. Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 5 dakika bekletin. Daha sonra unlu zeminde tartölet kalıplarının kenarlarından yarım parmak sarkacak büyüklükte açın ve soğanların üzerini kapatacak şekilde yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirin. Fırından alıp 5 dakika bekletin. Ters çevirerek servis tabaklarına yerleştirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.