DOĞRANMIŞ soğan, zencefil ve sosa sosunu karıştırın. Fırın tepsisini alüminyum folyo ile kaplayıp, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yağlayın. Levrek filetoların derili kısımları üste gelecek şekilde tepsiye yerleştirin.Soğanlı karışımı balıkların üzerine pay edin. Kalan 2 çorba kaşığı zeytinyağını balıkların üzerine gezdirin.Karabiber serpip, üzerlerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.