Limonlu Kereviz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KEREVİZLERİ soyup, üzerini 2 parmak geçecek kadar su ilave edin. Suya yarım limonun suyunu da ekleyin. Bu arada arpacık soğanlarını zeytinyağında, bütün olarak soteleyin. Kerevizleri limonlu sudan çıkarıp, iri küpler halinde doğrayın ve arpacık soğanlara ilave edin. Üzerine 2 bardak sıcak suyu katın. Kalan limonları da kabuklarıyla birlikte dilimleyip üzerine atın. Tencerenin kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Kerevizlerin pişmesine yakın, kereviz saplarını katın. Saplar da pişince, tencereyi ocaktan alıp soğutun. Servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.