Kuzu etini bir tencereye alıp suyunu salıp çekene kadar kavurun. Üzerini 1-2 parmak geçecek kadar su ilave edip, 25-30 dakika pişirin. Patlıcanları alacalı soyup halka şeklinde doğrayın. Ayçiçeği yağını bir tencereye alıp piyazlık doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine doğanmış patlıcanı ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve sallayarak patlıcanı karıştırın. Pişen eti suyuyla birlikte tencereye katın. Birkaç dakika sonra bulgur, küp doğranmış domates, tuz ve karabiber katıp (gerekirse sıcak su ekleyerek) bulgur yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.