Bulguru 4 çay bardağı su ile birlikte suyunu çekene kadar pişirin. Pekmezi katın ve bulgurun su çekmesine göre 2 çay bardağı daha sıcak su ekleyin. İkisini en az 20 dakika süreyle karıştırarak kısık ateşte pişirin. Suyunu çekip, pişirme işleminin sonuna gelince yarım çay bardağı dövülmüş cevizi katın.
Ceviz iyice karışınca kuzu kokusu baharatını ilave edin ve tencereyi ocaktan alın. Gül suyunu da kattıktan sonra ıslattığınız düz bir kaba boşaltın. Spatula ile üzerini düzelterek yayın ve dilimleyin. Üzerine kalan yarım çay bardağı dövülmüş cevizi serpin ve servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.