Ekmek Künefesi

Ekmek Künefesi

Künefe severleri mutlu eden pratik bir tarifimiz var. Lezzetiyle sizi şaşırtacak, kolay tarifiyle her zaman yapmak isteyeceğiniz efsane bir lezzet…

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Şerbet için bütün malzemeleri tencereye alın ve kaynatın. Baget ekmeği ince ince dilimleyin. Ekmek dilimlerini tost makinesine dizin.

  • 2

    Üzerine dilimlenmiş dil peynirini ekleyip tekrar ekmekleri dizin ve kızarıncaya kadar pişirin. Pişmeye yakın ekmeklerin üzerine tereyağı sürün.

  • 3

    Peynirli ekmekleri bir kaba alın. Soğuk şerbeti üzerine gezdirin. Kaymak ve Antep fıstığı ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...