Un, vanilya, rendelenmiş limon kabuğu, karbonat, limon suyu, küllü su ve ayçiçek yağı derin bir kaba alın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Elinizde yuvarlayıp yassılaştırarak, rende üzerinde, içine dövülmüş ceviz koyarak döndürün.
Bu yöntemle şekil verdiğiniz kalburabastıları, yağlanmış tepsiye koyup, önceden ısıtılmış 200 derece fırında, pembeleşene kadar, 20-25 dakika pişirin. Kalburabastılar bir kenarda soğurken, şeker ve suyu kaynatarak şerbeti hazırlayın. Soğuyan tatlıların üzerine sıcak şerbeti dökün. Şerbetini çektikten sonra servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.