Tüm şeker eriyip renk alınca 2,5 su bardağı soğuk suyu ilave edin ve kaynayınca ocaktan alın (suyu ilave ettiğinizde şekerlenme yapabilir, hiç endişelenmeyin, kısık ateşte kaynayıncaya kadar tüm şeker eriyecektir).
Muhallebi için, labne peyniri, Hindistan cevizi ve vanilya hariç tüm malzemeleri tencereye alın ve pişirin. Karışım göz göz olunca ocaktan alıp kalan malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
İyice soğuyana kadar ara ara mikserle karıştırmaya devam edin. Soğuyan keki enine ortadan ikiye kesin. İlk katı uygun bir tabağa alın. İlk katın üzerine hazırladığınız karamel sosun yarısını gezdirin ve üzerine kremayı yayın.
Ardından ikinci katı yerleştirin ve kalan karamel sosu yine üzerine gezdirin. Bir gece buzdolabında bekleterek ederek kaymakla servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.